PIK Wiener kobasica napravljena je od pomno biranih komada svinjskog i goveđeg mesa, a blaga aroma dima daje specifičan okus koji će svaki sendvič učiniti još boljim.
Sastojci: svinjsko meso 86%, goveđa srca, svinjsko masno tkivo, sol, kalijev klorid, začini i ekstrakti začina, emulgator E450, regulatori kiselosti E451 i E575, antioksidans E301, aroma dima, konzervans E250.
Pakiranja: 1.25 kg
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 60 dana
Nutrijent
Mjerna jedinica
Energija
370 kcal /1530 kJ
Ukupno bjelančevina
15 g
Ukupno ugljikohidrata
1 g
Ukupno masti
34 g
Prosječne vrijednosti izražene za 100g proizvoda.
30/11/
2016
Teško je odoljeti svježe pečenom kruhu. Instinktivno ćemo ga trgati rukama i uživati u hrskavoj korici. Ovaj kruh se 'lista' pri čemu možete uživati u aromi maslaca i češnjaka te slanom punjenju.
29/08/
2016
Flatbread je tanki kruh koji može poslužiti kao baza za razna jela - od pizze do malih zalogaja. Slaže se s namazima poput pašteta pa bi bilo šteta da ga ne isprobate napraviti.
12/04/
2016
Hrskave i "puteraste" rolice od lisnatog tijesta punjene pikantnom vrbovečkom kobasicom i sirom idealan su zalogaj "u prolazu" ili finger food za gladno društvo.
23/03/
2016
Kako ovaj Uskrs iskoristiti višak tvrdo kuhanih jaja? Nudimo vam jednostavnu i brzu ideju koja će uljepšati svaki blagdanski stol - punjena jaja.
18/02/
2016
Uživate u dugačkom doručku vikendom? Ovo je jelo za vas! Napravite tostirani kruh s poširanim jajetom, preprženom kobasicom i svježim avokadom.
30/12/
2015
(Pred)jelo koje ne zahtijeva kuhanje već samo osnovne kulinarske vještine poput miješanja i sjeckanja? Zvuči dobro, a okus mu je još bolji - punjeni francuski kruh.