PIK svinjska rebra mariniraju se u blagoj crvenoj marinadi i odmah su spremna za pečenje, bilo u pećnici s prilogom ili na roštilju. Pola vremena preporuča se peći u aluminijskoj foliji kako bi rebra bila što sočnija i ukusnija.
Sastojci: svinjsko meso (rebra) 91%, marinada 9% (voda, sol, dekstroza, začini i ekstrakti začina, arome, škrob, enzim: papain, antioksidans E316, stabilizator E451, pojačivač okusa E621, zgušnjivači E407a, E412 i E415, regulatori kiselosti E262 i E326).
Pakiranja: cca 500 g
Kako čuvati: 4 °C
Rok valjanosti (u danima): 14 dana
11/03/
2025
Svinjska rebra i hrskavi krumpiri dobri su partneri, a ljuti umak njihova je neizostavna pratnja.
03/12/
2024
Jelo na žlicu s puno okusa, topline i duše… sve što vam zimi može trebati, nalazi se u loncu istarske jote.
19/04/
2023
Poznati hrvatski chef Stjepan Vukadin ukusna i sočna rebarca spojio je s osvježavajućom bulgur salatom i dobio pravu malu eksploziju okusa na tanjuru.
02/01/
2023
Meso hrvatskih farmi koje je već termički obrađeno, odnosno sporo kuhano, kako bi na vašem stolu završilo u najsočnijem obliku.
17/05/
2019
Hrabro roštiljamo tamo gdje još nitko nije! U letećem balonu dok uz mastan ćevap prosiš dragu ili na prikolici Tamića dok isti klizi niz ulice tvoga grada… Daj nam ideju jer 3 ćemo i ostvariti!
14/05/
2019
Iako se na prvu ovo čini kao nespojiva kombinacija, rebra se odlično slažu s pikantnim umakom od svježih borovnica i rižom.